Rólunk

Csoportkép

Elegáns, mégis családias hangulatú éttermünket először 2015. február 1-én nyitottuk meg a Rózsadombon. A név olasz  eredetű,  de konyhánk többségben tradicionális magyaros fogásokat készít. Nagyon szeretjük az olasz ételeket is, így étlapunkra tűztünk néhány itáliai ínyencséget is. Az olasz és a magyar ételek sokban hasonlítanak egymásra: alapanyagok, fűszerezés. Mindenképpen közös bennünk az olaszokkal az ételek és italok élvezetének fontossága.

Jelenlegi éttermünk  a XIII. kerület Gömb u. 5. sz. alatt található, amely igen közel van a Teve utcai Rendőrkapitánysághoz, a Honvéd Kórházhoz és az Országos Egészsségbiztosítási Pénztár Irodájához. Vasárnap kivételével minden  nap  nyitva tartunk  11 órától  22 óráig, így valóban  mindenki számára tudunk alkalmat adni éttermünk meglátogatására. Munkanapokon 15 óráig a menüt is kínálunk. Esténként bőséges koktélválasztékunkkal kedveskedünk az “éjjeli baglyoknak”. Konyhánk 21 óráig fogadja az étel rendeléseket. Az otthonról ki nem mozdulók számára házhozszállítást biztosítunk. Kiszállítónktól mindazt megkaphatja, ami az étlapunkon található.

Különleges rendezvényeket is tartunk. Havonta borvacsorát szervezünk, amelyen egy-egy hazai borvidék borai kerülnek bemutatásra a borokhoz illő  ételeink kíséretében. Ételeink ez alkalmakkal kedvezményes árúak, a borkóstolás pedig ingyen lehetőség.

Az éttermet működtető  cégünk (a ProfEvents Kft.) nagyszabású szakrendezvényekkel is foglalkozik (egészégügyi konferenciák), így nagy tapasztalattal rendelkezünk a több száz fős programok terén.

És végül, miért ez a név? La Mia Famiglia = Az én családom. Az étterem megvalósítása  családunk álma volt. Nagyon  szeretünk  főzni, nagyon  szeretünk  újabb és újabb  recepteket  kipróbálni, és  nagyon szeretünk vendégül látni barátokat. 15 éve a legnívósabb helyeken dolgozó szakácsunk munkáját kiegészítjük  szépség és  tökéletesség szeretetünkkel, kedvességünkkel. Van köztünk kertész, orvos, építész és könyvelő, de egyben közösek vagyunk: nekünk a hozzánk látogató vendégek elégedettsége és jó érzése okozza a legnagyobb örömet.

Jöjjön el hozzánk minél hamarabb!

Üdvözlettel:

A La Mia Famiglia alapító csapata
dr. Mag Olga, Szőke Péter, Varjú Anti, Sólyom Adri, Szőke Szandi és Varjú Emánuel